Loading...

Om mig

Jeg hedder Signe, er uddannet pædagog med over 10 års erfaring, og er i midten trediverne. Jeg bor sammen med mine 2 børn, Hektor og Elvira, og min mand, Simon.

Jeg har gennem mine mere end 10 års erfaring som pædagog, dygtiggjort mig i at finde på lege og aktiviteter, som favner bredt samt udvikler børnene på forskellige områder - såsom motorisk, læringsmæssige, selvstændighed og kreative.

Jeg brænder for at tage en aktiv del i samt iagtage børnenes udvikling gennem leg samt ture i naturen. Jeg går meget op i at skabe en hverdag med en god balance mellem variation og faste rammer. Jeg fokusere derfor også på at finde på nye kreative metoder og lege, og 2 dage vil sjældent være helt ens. Dog vil faste rutiner og rammer overholdes, således at børnene hver dag oplever nye ting, som gør dem nysgerrige og fremmer deres kreativitet, men tillige vil børnene opleve genkendelighed i form af de faste rutiner.

Jeg tilbyder en hverdag med tryghed, nærvær og oplevelser i nærområdet.

Mit fokus er at give børnene tid, ro og plads til at kunne selv. Derudover vægter jeg samarbejdet med jer forældre højt.

Jeg tilbyder højt fagligt niveau, og vil jævnligt holde mig opdateret på de nyeste og bedste metoder gennem kurser og undervisning.

Lyder det som noget for jer? Så kontakt mig gerne for yderligere oplysninger eller aftale om evt. besøg.

Signe Mai Rasmussen

Signe Mai Rasmussen

Uddannet pædagog